Lust je nog wat?

Nadat we al een tijd contact hebben, bouwt de spanning naar die intimiteit enorm op. De laatste trams rijden nu, ik zit bij hem thuis, we zoenen en maken meer en meer zinspelingen naar fysieke uitbreiding. Wij homo’s houden daarvan! Hij doet drie kaarsjes aan, hij struikelt, ik glimlach, hij knipoogt en een T-shirt gaat uit. De stemming is fijn.

Dan krijgt hij een autistische, serene uitdrukking; zijn lust neemt het over.

Misschien vind jij, beste lezer, dit een heel natuurlijke en zelfs wenselijke vertoning; je moet je immers overgeven aan het moment, nietwaar? Seks is geen kwestie van verstand (daarom kunnen zoveel mensen het ook), je moet je hoofd uitzetten en elkaar naadloos aanvoelen. Het hoort zo. Nee, er is geen sprake van dwang, wees gerust - het is gewoon heel onnatuurlijk als je het anders wilt doen.

Toch, ik voel me alsof een doorgewinterde verpleegster me overhaast, hardhandig schoonmaakt. Dit ‘aanvoelen’ is zo naadloos als een afgescheurde ritssluiting, er valt niet aan te tornen. Wanneer ik hem grappend uit zijn zelfingenomen stemming probeer te halen, reageert hij met een zwijgenopleggende tongzoen.

Je mag toch meer verwachten als je elkaar uitgebreid op uiterlijk en inhoud geselecteerd hebt? Je hebt uren aan elkaar besteed in de vorm van chatten en/of bellen. Ik voel me nog truttiger dan Vrouwtje Theelepel zich ooit gevoeld moet hebben.

Hij heeft eigen behoeften en lijkt bovenal niet bezig met mijn plezier.

Tuurlijk, iedereen leeft voor zichzelf en je probeert er allebei het beste uit te halen. Wellicht moet ik het plezier niet via hem zoeken en onafhankelijker zijn. Misschien zoek ik het te veel op het niet-fysieke vlak of heeft hij het geduld niet voor non-fysica.

Ik glimlach inwendig. De verwachting van beiden wordt in ieder geval niet waargemaakt. Ik staak onze bezigheid en kleed me weer aan. Nooit meer mee gesproken.

Prima dat er homo’s zijn die simpelweg hun seksbehoefte bevredigd willen hebben, maar ik strijd graag voor meer herkenbaarheid. Een button met “Ik kies beLust” bijvoorbeeld.

Laurens
15 februari 2008

<< Terug
Laatste Neologismen
Finansyrië
Andersoms
Ondernemingsradio
Empathéïst
Impulsaankoper

Laatste Columns
Wie schrijft, die blijft
Sterke mening over relativeren
Fijne foutjes

Laatste Gedichten
Digitaal socializen
Spreek me gerust aan
Teder
Mits ongedetermineerd, valt alle tekst op deze site onder mijn auteursrecht.